03.10.2016 00:18

Propunerile PSD Dâmbovița incluse în Programul de guvernare central

Propunerile PSD Dâmbovița incluse în Programul de guvernare central
Galerie foto

❚ În program au fost incluse propunerile privind sprijinirea industriei de apărare, dezvoltarea stațiunilor turistice existente și înființarea altora noi ❚ Proiectele de dezvoltare a localităților dâmbovițene sunt luate în calcul pentru a primi finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală- Ordonanța 28/2013

ANA MARIA POPESCU


Partidul Social Democrat și-a finalizat programul de guvernare, iar social democrații dâmbovițeni au avut și ei un cuvânt de spus în ceea ce privește conținutul acestuia. Pentru că la competițiile electorale din ultimii ani PSD Dâmbovița a obținut rezultate foarte bune, iar Organizația Județeană s-a clasat în urma scorului obținut printre primele organizații din țară, social democrații și-au permis să înainteze conducerii centrale a partidului o serie de propuneri care să fie analizate și mai apoi luate în calcul la întocmirea programului de guvernare și se pare că multe dintre idei au fost pe placul liderilor de la București.

Potrivit președintelui Partidului Social Democrat Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în programul de guvernare al partidului au fost incluse propunerile privind sprijinirea industriei de apărare, dar și cele care privesc dezvoltarea stațiunilor turistice existente, precum și susținerea înființării de stațiuni noi, lucru care ar avantaja județul mai ales că în prezent se muncește la realizarea stațiunii turistice montane Moroieni- Padina-Peștera. Și propunerile PSD Dâmbovița nu se opresc aici... Liderul social democraților dâmbovițeni susține că a depus la București peste 300 de fișe de proiect care să fie sprijinite prin Ordonanța 28/2013, proiecte importante care privesc toate localitățile județului, nu numai cele care sunt conduse de administrații PSD.

„Programul de guvernare al PSD este finalizat. Județul Dâmbovița a transmis propuneri legate de programul de guvernare și pot să vă spun că într-un fel sau altul toate propunerile noastre se regăsesc în program. Am propus un Program Național de sprijin pentru industria de apărare și industria de apărare va avea sprijin în cadrul Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare. Am propus un Program național de dezvoltare a stațiunilor turistice existente și de înființare de stațiuni turistice noi, din perspectiva interesului nostru pentru stațiunea Moroieni-Padina- Peștera. În al treilea rând am depus peste 300 de fișe de proiect care să fie avute în vedere la Programul Național de Dezvoltare Locală - Ordonanța 28/2013, fișe de proiect care privesc toate unitățile administrativ teritoriale din județ. Am stabilit ca programul de guvernare să fie prezentat pe secțiuni, să fie dezbătut în toate organizațiile locale, la întâlnirile cu cetățenii, în așa fel încât oamenii să înțeleagă foarte exact care ne sunt propunerile pentru o viitoare guvernare a Partidului Social Democrat”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.