11.11.2021 00:12

Proiectul rețelei de gaze pentru pensiuni merge mai departe

Proiectul rețelei de gaze pentru pensiuni merge mai departe
Galerie foto

* Toate cele șase sate din comuna Runcu au instalată rețeaua de gaze, iar aceasta trebuie extinsă pentru pensiunile recent ridicate în localitate

 

Turismul este una dintre principalele surse de venit pentru comuna Runcu, iar administrația publică locală face toate eforturile pentru a crea condiții cât mai bune pentru investitori. Potrivit edilului Gheorghe Brebeanu, a fost transmis proiectul pentru extinderea rețelei de gaze în localitate. Investiția va fi realizată prin PNDR 3, iar foarte probabil, în primele luni ale anului următor vor fi începute lucrările. Toate cele șase sate din comuna Runcu au instalată rețeaua de gaze, iar aceasta trebuie extinsă pentru pensiunile recent ridicate în localitate.

,,Acum suntem încă la faza preliminară, s-a făcut studiul de fezabilitate, proiectul a fost transmis și așteptăm sursa de finanțare pentru a da drumul la treabă. Lucrurile se mișcă destul de greu în perioada aceasta, dar nu ține nimic de noi. Ne-am dori ca mâine să fie totul gata, dar va trebuie să ne înarmăm cu răbdare, la fel și investitorii care au ales să își construiască pensiuni în localitatea noastră. Au înțeles și ei situația și cu siguranță lucrurile vor fi din ce în ce mai simple pe măsură ce trece timpul, dar mai trebuie să așteptăm câteva luni” , a precizat edilul comunei Runcu.

 

 

 

Ștefan Khalil