11.01.2022 00:14

Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!

Proiectul rețelei de gaze, în mâinile guvernanților!
Galerie foto

*Primarul Daniel Nica ne-a confirmat că au fost făcute toate demersurile necesare, de la strângerea semnăturilor cetățenilor, până la pregătirea documentațiilor și studiilor de fezabilitate *„Avem toată documentația făcută, studiile de fezabilitate sunt și ele făcute, singurul lucru pe care îl așteptăm sunt banii de la Guvern.  Noi suntem nerăbdători să începem treaba”, a declarat primarul Daniel Nica

 

Totul este pregătit la Dobra pentru implementarea proiectului rețelei de gaze naturale în localitate. Singurul lucru care lipsește este sursa de finanțare! Primarul Daniel Nica ne-a confirmat că au fost făcute toate demersurile necesare, de la strângerea semnăturilor cetățenilor, până la pregătirea documentațiilor și studiilor de fezabilitate. Parteneri în acest proiect mai sunt localitățile Cojasca, Bilciurești și Cornățelu. Primarul de la Dobra a precizat că singurii care mai trebuie să-și facă treaba pentru această investiție sunt guvernanții, care trebuie să ofere sursa de finanțare. 

„Așteptăm banii de la Guvern”

,,Momentan, nu știm exact ce se va întâmpla cu proiectul de gaze. Noi am făcut tot ce ține de noi, am strâns cele 1.350 de semnături de la cetățeni, așa cum ni s-a cerut tuturor localităților implicate în proiect. Avem toată documentația făcută, studiile de fezabilitate sunt și ele făcute, singurul lucru pe care îl așteptăm sunt banii de la Guvern.  Noi suntem nerăbdători să începem treaba, dar uitați că nu ține doar de administrația locală. Nu contează pe ce program va fi implementat proiectul, este un aspect mai puțin relevant. Că va fi Anghel Saligny, că va fi prin POIM…noi vrem doar să avem rețea de gaze”, a declarat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan Khalil