16.04.2014 08:05

Proiectul OUG privind neimpozitarea profitului reinvestit, postat pe site-ul Ministerului de Finanțe

Proiectul OUG privind neimpozitarea profitului reinvestit, postat pe site-ul Ministerului de Finanțe
Galerie foto

Proiectul de Ordonanță de Urgență privind neimpozitarea profitului reinvestit a fost finalizat și postat pe site-ul Ministerului de Finanțe, măsura urmând a fi aplicată de la 1 iulie, a anunțat premierul Victor Ponta, ieri, la Palatul Victoria.

„Pe site-ul Ministerului de Finanțe a fost postat proiectul de Ordonanță de Urgență privind scutirea de impozit a profitului reinvestit. Este o solicitare veche a mediului de afaceri pe care, în sfârșit, putem să o punem în aplicare începând cu data de 1 iulie. Cred că în acest fel toate companiile care reinvestesc profitul primesc un sprijin bine meritat care, inevitabil, se va traduce în noi locuri de muncă,(...) în noi avantaje pentru societatea noastră”, a declarat premierul, la finalul ceremoniei de semnare a documentului „Înțelegerea privind constituirea unei platforme de consultare între Guvernul României și Coaliția pentru Dezvoltarea României”.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Ponta a adăugat că Guvernul și instituțiile financiare internaționale vor lucra împreună „umăr la umăr” în ceea ce privește „reducerea contribuțiilor sociale, noul Cod fiscal, toate măsurile pe care România le implementează pentru modernizarea sistemului său legislativ și fiscal”. Premierul a anunțat în context că ieri, 15 aprilie, pentru prima dată în istoria sa democratică, România s-a împrumutat cu o dobândă sub 4%.

 

 

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița