23.11.2021 00:16

Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă

Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă
Galerie foto

*Primarul Vasile Grădinaru declara recent că în localitatea pe care o reprezintă sunt șase stații de pompare pentru canalizare, de-a lungul rețelei construite până acum *Aceasta cuprinde 70% din comună, iar conducerea Primăriei Raciu vrea să extindă rețeaua în toată comuna, în urma proiectului depus la începutul acestei luni

 

Vești bune pentru locuitorii comunei Raciu! Primarul Vasile Grădinaru a anunțat că la începutul lunii noiembrie a fost depus la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Extindere rețea de canalizare menajeră în comuna Raciu, județul Dâmbovița”. Valoarea proiectului se ridică la suma de 5.893.967,24 lei.

Tot primarul Vasile Grădinaru declara recent că în localitatea pe care o reprezintă sunt șase stații de pompare pentru canalizare, de-a lungul rețelei construite până acum. Aceasta cuprinde 70% din comună, iar conducerea Primăriei Raciu vrea să extindă rețeaua în toată comuna, în urma proiectului depus la începutul acestei luni.

„Avem 70% din comună racordată la rețeaua de canalizare, mai avem 30% de acoperit și întreaga localitate va avea canalizare. Este important ca oamenii să se racordeze la această utilitate, este un pas către dezvoltarea comunității locale și pentru asta trebuie să facem un efort cu toții pentru a ajunge la un nivel mai ridicat”, a declarat Vasile Grădinaru, primarul comunei Raciu.

 

 

Ștefan Khalil