19.10.2021 00:11

Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice

Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Galerie foto

*În cadrul acestui proiect de eficientizare a energiei electrice, grădinițele din satele Dobra și Mărcești vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

 

Comuna Dobra mai face un pas important spre dezvoltare! Potrivit edilului Daniel Nica, la ultima ședință de Consiliu Local au fost aprobate doua proiecte importante implementate de administrația publică locală. Una dintre ele a fost eficientizarea energiei electrice în instituțiile publice din satele Dobra și Mărcești.

În cadrul acestui proiect de eficientizare a energiei electrice, grădinițele din satele Dobra și Mărcești vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Tot în ultima ședință de Consiliu Local Dobra a fost aprobat proiectul documentației pentru repararea drumurilor comunale. În ultimii ani, comuna Dobra a fost într-un continuu șantier pentru reabilitarea străzilor din localitate, iar în curând, nicio stradă nu va rămâne neasfaltată.

,,În ultima ședință de Consiliu Local am aprobat devizul pentru reparare drumuri comunale. Am aprobat reparația și întreținerea tuturor  drumurilor comunale și drumului de exploatare, ruta ocolitoare a satului Dobra  asfaltate în anii anteriori în valoare de aproximativ 200 000 lei . De asemenea, a fost aprobat în Consiliu Local devizul pentru depunerea proiectelor cu eficientizarea energiei electrice la grădinițe, au fost făcute documentațiile tehnice și vor fi depuse la Fondul de Mediu”, a precizat edilul Daniel Nica.

Ștefan Khalil