31.03.2015 00:12

Proiecte cu bani de la bugetul local

Proiecte cu bani de la bugetul local
Galerie foto

❚ Cu 600 mii lei se va reabilita Căminul cultural și se va extinde sediul primăriei ❚ În ceea ce privește Căminul cultural, proiectul prevede izolare exterioară, realizarea instalației electrice și a celei sanitare precum și finisaje

VIRGIL VOINESCU


Căminul cultural și extinderea sediului primăriei din comuna Raciu sunt în plin proces de execuție cu finanțare din bugetul propriu, în sumă totală de 600 mii lei. Potrivit primarului Vasile Grădinaru, la aceste obiective, lucrările sunt în graficul de execuție.

„Vorbim despre un proiect al administrației locale care prevede reabilitarea și modernizarea acestui obiectiv cultural și extinderea de primărie. Proiectul prevede izolare exterioară, realizarea instalației electrice și a instalației sanitare precum și alte finisaje. Este o investiție importantă pentru comunitatea locală, având în vedere nevoia cetățenilor, în special a tinerilor noștri, de a avea un spațiu modern în care să poată socializa, un spațiu din care să nu lipsească distracția și voia bună, un loc în care să poată fi organizate manifestări culturale și în care iubitorii de cultură să se poată întâlni ori de câte ori vor dori”, ne-a declarat edilul comunei, Vasile Grădinaru.

„Întreaga investiție se ridică la 600 mii lei și urmează să fie finalizată în luna mai a.c., conform graficului de proiect”, a completat primarul.