12.10.2015 00:10

Proiect "Mame speciale pentru copii speciali"

În cadrul ședinței OFSD Târgoviște, din data de 9.10.2015, condusă de doamnele Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște, Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița și Oana Vlăducă, vicepreședinte OFSD Dâmbovița, s-a prezentat și implementat Proiectul ,,Mame speciale pentru copii speciali’’. Proiectul este inițiat de doamna Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova, și se bucură de susținerea doamnelor din Organizațiile de Femei ale PSD, la nivel național, care și-au manifestat dorința de implicare.

Dintre obictivele proiectului, amintim:

 Implicarea mamelor acestor copii în activități de divertisment, de investigare a stării de sănătate, de îngrijire a aspectului fizic, de asistență psihologică.

 Preluarea anumitor sarcini, măcar pentru câteva ore, de către alte persoane suport, astfel încât mamele implicate în proiect să se bucure de un moment de respiro în cadrul activităților propuse. Solidare cu mamele care au copii cu nevoi speciale, femeile social-democrate din Județul Dâmbovița au implementat cu succes programul, în prezența a 150 de doamne, iar în perioada imediat următoare se vor desfășura acțiunile propuse, conform programului de activități, astfel încât să aducem un strop de bucurie și speranță în viața semenelor noastre.

Cu stimă,

Carmen Holban Președinte OFSD Târgoviște