14.06.2019 00:07

Programul turului pentru CSM Târgoviște

Programul turului pentru CSM Târgoviște
Galerie foto

* Conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul Luka Valerijan, urmând ca în noul sezon echipa să fie pregătită de Dragan Nesic

* În prima etapă a sezonului, CSM Târgoviște joacă în deplasare la FC Argeș

 

COSMIN SAVA


În ultimul sezon, CSM Târgoviște a reușit o clasare pe ultima treaptă a podiumului în cadrul Diviziei A1 la volei feminin, pentru ca în Cupa României să pună mâna pe medaliile de argint. Conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul Luka Valerijan, urmând ca în noul sezon echipa să fie pregătită de Dragan Nesic, care a mai pregătit formația târgovișteană de două ori, în sezoanele 2014-2015 și 2016-2017.

Debut cu FC Argeș

Federația Română de Volei a stabilit programul turului pentru sezonul 2019-2020. În prima etapă a sezonului, CSM Târgoviște joacă în deplasare la FC Argeș. Apoi, echipa pregătită de Nesic va avea următorul program: CSM Târgoviște - Blaj; Lugoj - CSM Târgoviște; CSM Târgoviște - Galati; Bacău - CSM Târgoviște; Dinamo - CSM Târgoviște; CSM Târgoviște - U. Cluj; Tg. Mureș - CSM Târgoviște; CSM Târgoviște - Medgidia; CSM București - CSM Târgoviște și CSM Târgoviște - Rapid București.