05.10.2021 00:15

Programe de formare profesională gratuite la AJOFM

Programe de formare profesională gratuite la AJOFM
Galerie foto

*În luna octombrie 2021 sunt disponibile 10 cursuri de calificare, gratuite, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în luna octombrie 2021, 10 cursuri de calificare, gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă: - sudor electric, lucrător în structuri pentru construcții, operator la mașini comandă numerică, coafor, inspector resurse umane, lucrător în comerț, ospătar, frizer, femeie de serviciu și recepționer hotel.

Documentele necesare pentru înscriere sunt: -  carte identitate; -  certificat naștere; -  certificat căsătorie (dacă este cazul); - adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă în ocupația solicitată. Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita - secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița - Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A°, nr. telefon: 0245/620635 sau la Centrul de Formare Profesională - domnul Sorin Bădoiu – tel. 0732100376.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița