17.05.2023 00:19

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor

Program amplu de reabilitare și extindere a parcărilor
Galerie foto

* Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați. „Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!”.

 

Mai multe parcări din municipiul Târgoviște vor fi modernizate! Programul de reabilitare și extindere a parcărilor de reședință a debutat la începutul acestui an. Pentru că a fost o iarnă blândă, administrația publică locală târgovișteană nu a mai stat mult pe gânduri și a demarat lucrările încă din luna februarie, iar acestea vor continua pe tot parcursul anului. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, primele lucrări au început în zona străzilor Păcii și Radu de la Afumați.

„Vom continua derularea unui amplu program de reabilitare și extindere a parcărilor din municipiul Târgoviște!  Zonele de parcare aferente străzilor Păcii și Radu de la Afumați sunt primele abordate, sistematizarea generând aici peste 100 de locuri noi de parcare, urmând ca intervențiile să fie extinse la nivelul întregului oraș”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. Nu în ultimul rând, administrația publică locală are în vizor și construirea  unei parcări supraterane în colaborare cu instituția Consiliului Județean, care va fi poziționată în centrul municipiului.

 

 

Ștefan Khalil