22.07.2016 00:08

Probleme serioase la CS Târgoviște

Probleme serioase la CS Târgoviște
Galerie foto

❚ „Am înaintat niște solicitări Ministerului Tineretului și Sportului, pentru a primi OK-ul să întregim personalul. Am făcut publice ministerului problemele noastre, din nefericire, nu au fost rezolvate”, nu și-a ascuns dezamăgirea directorul Ciprian Prisăcaru ❚ Antrenorii Ilie Durlă (lupte) și Gabriel Cărănescu (judo) și-au înaintat demisiile, posturi care nu s-au ocupat nici acum. Cei doi se ocupă de propriile afaceri, fără să mai revină asupra deciziilor inițiale ❚ Până și sportivii părăsesc CS Târgoviște, în special seniorii, care încearcă experiențe noi de viață, în speranța unui trai mai bun. Din păcate, un club a cărui activitate este destinată sportului de performanță și mare performanță nu prea mai are seniori

C. MIHAI


Clubul Sportiv Târgoviște traversează o perioadă cumplită. Marile probleme financiare și de infrastructură cu care se confruntă clubul condus de Ciprian Prisăcaru au provocat două pierderi importante la nivelul structurii tehnice. Antrenorii Ilie Durlă (lupte) și Gabriel Cărănescu (judo) și-au înaintat demisiile, posturi care nu s-au ocupat nici acum. „Am înaintat niște solicitări Ministerului Tineretului și Sportului, pentru a primi OK-ul să întregim personalul. Am făcut publice ministerului problemele noastre, din nefericire, nu au fost rezolvate”, nu și-a ascuns dezamăgirea directorul Ciprian Prisăcaru. Durlă și Cărănescu se ocupă acum de propriile afaceri, fără să mai revină asupra deciziilor inițiale.

Nu sunt bani pentru a trimite un boxer la Campionatul European

Până și sportivii părăsesc CS Târgoviște, în special seniorii, care încearcă experiențe noi de viață, în speranța un trai mai bun. Din păcate, un club a cărui activitatea este destinată sportului de performanță și mare performanță, nu prea mai are seniori. Mai grav e că unele federații, cum este cea de box, nici măcar nu-și permit să-și trimită sportivii la competițiile internaționale, dovadă că Florin Bujor a ratat anul trecut prezența la Campionatul European de seniori din Bulgaria. La fel riscă să se întâmple cu George Marin, calificat pentru Europenele de cadeți din Croația. Federația Română de Box nu are bani să-i susțină deplasarea la Zagreb, clubul nu dispune nici măcar de suport legal pentru a finanța o asemenea acțiune, iar ministerul ridică din umeri. Ultima speranță se leagă de o susținere a Consiliului Local Municipal Târgoviște, altfel se mai pierde o șansă importantă. Pe de altă parte, primăria are propriul club, CSM, care solicită la rându-i finanțare. Din păcate, privatul a cam dispărut din sport, în special la disciplinele individuale.