05.03.2015 11:25

Pro Activ Târgoviște sau performanță pe bani puțini

Pro Activ Târgoviște sau performanță pe bani puțini
Galerie foto

❚ Campioana României la fotbal tenis și câștigătoare a cupei, ai cărei sportivi au atras anul trecut numeroase titluri mondiale, echipa târgovișteană a avut un buget de numai 60.000 lei ❚ Pro Activ Târgoviște a început în forță și noul campionat, în etapa desfășurată în Sala Sporturilor de la Aninoasa, impunându-se la toate cele trei probe, simplu, dublu și triplu

C. MIHAI


„Târgoviștea este campioană națională la fotbal tenis, sportivii de aici obținând inclusiv titluri europene sau mondiale. Vorbim despre performanță și despre un sport care nu este afiliat CSM-ului, iar acest lucru mi se pare nelalocul lui”, a transmis viceprimarul Cosmin Bozieru pentru „Jurnal de Dâmbovița”. Reamintim că la primul an de activitate, Pro Activ Târgoviște a câștigat eventul cupă-campionat, trei dintre sportivii clubului obținând apoi și titluri mondiale. Toate cheltuielile clubului au fost suportate de doi dintre sportivi, Lorin Petrescu și Mirel Fleancu. „Bugetul nostru pe anul 2014 a fost de 600 de milioane de lei vechi, intrând aici și banii cheltuiți cu participarea la Campionatul Mondial de veterani de la Bordeaux”, ne-a informat unul dintre reprezentanții clubului.

Sunt de neoprit

Pro Activ Târgoviște a început în forță și noul campionat, în etapa desfășurată în Sala Sporturilor de la Aninoasa, impunându-se la toate cele trei probe, simplu, dublu și triplu. Florin Purice, Răzvan Păuna, Lorin Petrescu și Mirel Fleancu și-au dominat adversarii de la CSU Ploiești, Chimia Rm. Vâlcea, Nord- Vest Cluj, Cobra Topaz București și ASA Tg. Mureș. Inițiativa atragerii campioanei de fotbal tenis în structurile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște este una lăudabilă, ținând cont că vorbim despre o echipă performantă, pe bani foarte puțini.