17.10.2017 00:07

Pro Activ, campioană la fotbal-tenis

Pro Activ, campioană la fotbal-tenis
Galerie foto

*  După ce a luat Cupa României. Echipa târgovișteană și-a mai trecut în cont un trofeu, câștigând și campionatul

* "Ultima etapă a fost așa cum am preconizat, am câștigat proba de simplu, la dublu am ieșit pe locul 2, iar la triplu pe primul loc”, a vorbit Lorin Petrescu despre ultima etapă a sezonului

COSMIN SAVA


Ultima etapă a Campionatului Național de fotbal-tenis a decurs fără probleme pentru Pro Activ Târgoviște, care a terminat acest sezon pe primul loc și a câștigat titlul de campioană națională. Ultima rundă a campionatului s-a desfășurat la Lupeni, iar Pro Activ a făcut o figură frumoasă și a reușit să pună mâna pe al doilea trofeu din acest an, după Cupa României câștigată în luna iulie.

„E bine că a ieșit cum ne-am dorit”

Lorin Petrescu este mulțumit de faptul că echipa sa a câștigat titlul în ciuda faptului că lupta a fost foarte grea, iar ultimele etape s-au jucat într-o perioadă scurtă de timp. "Ultima etapă a fost așa cum am preconizat, am câștigat proba de simplu, la dublu am ieșit pe locul 2, iar la triplu pe primul loc, am terminat la o diferență de patru puncte față de Lupeni. Urmează Campionatul European pe 15 noiembrie, de la noi  vor participa Purice, Păuna și eu. Apoi o să avem pauză până în februarie, pentru că ultimele patru etape s-au jucat din două în două săptămâni și a fost foarte dificil. E bine că a ieșit cum ne-am dorit, pentru că a fost foarte greu. Avantajul a fost că am avut lot de șase jucători și am putut să o ducem la capăt", a declarat Petrescu. Lotul celor de la ProActiv a fost format din Lorin Petrescu, Sorin Didă, Tiberiu Dascălu, Răzvan Păuna, Florin Purice și Rareș Iliuță.