24.08.2016 00:08

Prisăcaru, singurul candidat pentru șefia CSM Târgoviște

Prisăcaru, singurul candidat pentru șefia CSM Târgoviște
Galerie foto

❚ „În aceste condiții, voi solicita președintelui comisiei de concurs să susțin ambele probe în aceeași zi. Nu este simplă această trecere de la un club la altul, iar lucrurile trebuie rezolvate din mers”, a comentat Ciprian Prisăcaru ❚ Pasul lui Ciprian Prisăcaru către CSM Târgoviște va lăsa descoperit postul de director la Clubul Sportiv, unde va fi numit foarte probabil un „interimar”, până la organizarea unui concurs

COSTIN MIHAI


Ciprian Prisăcaru este singurul candidat admis la concursul pentru postul de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. A fost respins dosarul celuilalt înscris, Adrian Simion, pentru că nu a prezentat documente care să certifice minim trei ani de vechime în specialitatea studiilor absolvite și nici o adeverință medicală, după cum se specifică pe site-ul Primăriei Târgoviște.

„Nu am cunoscut faptul că dosarul meu este singurul admis, iar în aceste condiții, voi solicita președintelui comisiei de concurs să susțin ambele probe în aceeași zi. Nu este simplă această trecere de la un club la altul, dacă voi fi acceptat după acest concurs, iar lucrurile trebuie rezolvate din mers”, a comentat Ciprian Prisăcaru, astfel că sunt șanse mari ca mâine să susțină atât proba scrisă, cât și interviul. În aceste condiții, ne așteptăm ca Prisăcaru să înceapă treaba la CSM încă de vineri.

Cine va conduce CS Târgoviște?

Pasul lui Ciprian Prisăcaru către CSM Târgoviște va lăsa descoperit postul de director la Clubul Sportiv, unde va fi numit foarte probabil un „interimar”, până la organizarea unui concurs. „De nouă luni am trimis o adresă către Ministerul Tineretului și Sportului să-mi modifice un stat de funcții, fără să primesc vreun răspuns”, a făcut un scurt comentariu Ciprian Prisăcaru, o declarație asemănătoare având și Claudiu Mănescu, șeful DJST Dâmbovița. „Cred că a trecut mai bine de un an de când am solicitat ministerului să scoată la licitație pentru a închiria anumite spații de la Sala Sporturilor, cel unde activează AJF Dâmbovița și cel unde funcționa restaurantul, și nici până astăzi nu s-a întâmplat nimic”. Înaintea lui Ciprian Prisăcaru a condus ca director la CS Târgoviște, Bogdan Manole, cu rezultate destul de bune.