08.01.2021 00:10

Prisăcaru, idei pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean

Prisăcaru, idei pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean
Galerie foto

❚ În luna noiembrie a anului trecut, acesta și-a prezentat echipa alături de care își dorește să conducă fotbalul dâmbovițean. ❚ La începutul acestei săptămâni, prin intermediul paginii personale de Facebook, Prisăcaru a prezentat cele 25 de obiective pe care vrea să le ducă la îndeplinire. ❚ Printre cele mai interesante idei se regăsesc următoarele: gratuitate la vizele anuale pentru anul 2021 în cazul celor care au plătit viza în 2020 și gratuitate pentru vizele carnetelor de la copii și juniori. ❚ Alegerile au fost propuse pentru sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12.00, la Sala Sporturilor din Târgoviște, în condițiile în care va exista aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița

 

COSMIN SAVA


Comitetul Executiv a stabilit ziua în care va fi organizată Adunarea Generală a membrilor afiliați pentru stabilirea noului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Evenimentul a fost propus pentru sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12.00, la Sala Sporturilor din Târgoviște, în condițiile în care va exista aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița.

Echipă....

Printre candidați se află și Ciprian Prisăcaru, managerul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, una dintre figurile importante din sportul dâmbovițean, care se bucură de simpatia oamenilor. În luna noiembrie a anului trecut, acesta și-a prezentat echipa alături de care își dorește să conducă fotbalul dâmbovițean, listă pe care se regăsesc nume precum Dorin Nistor, Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, George Tzitzeclis sau Constantin Badea.

Obiective...

La începutul acestei săptămâni, prin intermediul paginii personale de Facebook, Prisăcaru a prezentat cele 25 de obiective pe care vrea să le ducă la îndeplinire, dacă va fi ales președinte la AJF Dâmbovița. Acesta a împărțit programul în cinci direcții de dezvoltare: Sprijin financiar și transparență decizională, Reorganizarea și recredibilizarea AJF Dâmbovița, Rebranding și expunere mediatică, Sistemul competițional și încurajarea înființării de noi echipe, Organizare instituțională. Printre cele mai interesante idei se regăsesc următoarele: gratuitate la vizele anuale pentru anul 2021, în cazul celor care au plătit viza în 2020, gratuitate pentru vizele carnetelor de la copii și juniori, mutarea sediului AJF, reînființarea Comisiei pentru Statutul Jucătorului sau înființarea AJF DB TV.