20.11.2020 00:10

Prisăcaru anunță schimbări importante în fotbalul dâmbovițean

Prisăcaru anunță schimbări importante în fotbalul dâmbovițean
Galerie foto

❚ Chiar dacă în prezent ocupă funcția de director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște, Prisăcaru își dorește să contribuie la dezvoltarea fotbalului mic dâmbovițean ❚ „Trebuie să fii în primul rând un manager bun, să ai noțiuni de marketing, de contabilitate, dar cel mai important, să cunoști activitatea fotbalistică”, a spus Prisăcaru. ❚ „Nu vreau să creadă cineva că vreau să impun reguli dure, să mă distanțez de ei sau să distanțez activitatea AJF, din contră, vreau să simtă că le suntem un sprijin, că suntem partenerii lor”, a mai transmis directorul Complexului de Natație ❚ „Deja mi-am structurat ideile, am analizat ce fac alții, am încercat să iau cele mai bune idei și încerc să le adaptez fotbalului dâmbovițean prin proiect, să le implementez”

 

COSMIN SAVA


Data alegerilor pentru funcția de președinte a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a fost stabilită pe 10 decembrie 2020. Până în acest moment și-au anunțat inteția de a candida Cristian Catană, Florin Tuiu și Ciprian Prisăcaru. În cazul în care Cristi Catană va avea drept de candidatură, lupta cea mare va fi între acesta și Prisăcaru, o figură cunoscută și apreciată în sportul dâmbovițean. Chiar dacă în prezent ocupă funcția de director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște, Prisăcaru își dorește să contribuie la dezvoltarea fotbalului mic dâmbovițean.

„Cel mai important este să ajut toate echipele”

Invitat la TV Online Riposta pe Net, Prisăcaru a explicat de ce își dorește funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Directorul Complexului de Natație spune că vrea să ajute la dezvoltarea fotbalului dâmbovițean și anunță schimbări în structura AJF.„Mi-am anunțat intenția de a candida și o voi face. Fostul președinte a trecut în neființă, îmi exprim regretul, iar Asociația Județeană de Fotbal are nevoie de un nou președinte. Am cântărit foarte mult această decizie, am studiat foarte bine ce înseamnă activitatea de acolo și consider că sunt un om care se pliază perfect pe activitatea de la AJF, cred că o pot aduce la un nivel foarte bun într-un timp scurt. Trebuie să fii în primul rând un manager bun, să ai noțiuni de marketing, de contabilitate, dar cel mai important, să cunoști activitatea fotbalistică. Cel mai important lucru pe care-l poate face un președinte de AJF este să ajute echipele. Nu vreau să par lipsit de modestie, dar sunt un tip destul de cunoscut, pot interacționa cu mediul privat și cu mediul politic, știu cum se face acest lucru, am mai făcut-o, îmi pot pune experiența în slujba fotbalului dâmbovițean”.

„Lucrurile pot fi făcute la un nivel foarte bun”

„Nu vreau să creadă cineva că vreau să impun reguli dure, să mă distanțez de ei sau să distanțez activitatea AJF, din contră, vreau să simtă că le suntem un sprijin, că suntem partenerii lor. E foarte ușor de vorbit, toată lumea poate face asta, dar ei trebuie să se gândească cine poate pune în practică aceste lucruri, pentru că una e să alegi un manager cu experiență și alta e când aduci pe cineva care nu are experiență. Vreau să prezint detaliat proiectul meu și sper să le trezesc interesul. Deja mi-am structurat ideile, am analizat ce fac alții, am încercat să iau cele mai bune idei și încerc să le adaptez fotbalului dâmbovițean prin proiect, să le implementez. Cel mai important este să ajut toate echipele, să nu le fie greu să mă găsească, să îmi ceară o mână de ajutor. Nu merg să mă îmbogățesc acolo, merg să arăt că lucrurile pot fi făcute la un nivel foarte bun”, a transmis Prisăcaru.