20.01.2021 00:10

Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați

Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
Galerie foto

❚ Noul președinte al AJF Dâmbovița a avut o campanie bună, și-a format o echipă puternică și a punctat și la discursul dinaintea alegerilor, reușind să atragă simpatia membrilor afiliați ❚ „Ionuț Iugulescu a fost un contracandidat bun, un băiat serios. Greul acum începe. Mi-am asumat public un program și am venit în fața delegaților membrilor afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița cu anumite obiective”, a transmis Prisăcaru la finalul alegerilor ❚ „Dacă ar fi fost o luptă în trei, cu siguranță ar fi fost mult mai echilibrat, iar rezultatul imprevizibil. A contat retragerea lui Cristi Catană, avea foarte mulți simpatizanți ”, a mai spus noul șef al fotbalului dâmbovițean

 

COSMIN SAVA

 


 

Lupta pentru președinția Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, dintre Ionuț Iugulescu și Ciprian Prisăcaru, se anunța una echilibrată, însă directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște s-a impus fără emoții. Prisăcaru a avut o campanie bună, șia format o echipă puternică și a punctat și la discursul dinaintea alegerilor, reușind să atragă simpatia membrilor afiliați, care l-au votat într-un număr extrem de mare. Cei mai mulți specialiști au considerat că marele avantaj al lui Prisăcaru la aceste alegeri este reprezentat de vasta experiență profesională pe care o are. Noul președinte al AJF a ținut să evidențieze acest lucru și în discursul pe care l-a avut înainte de începutul procesului de vot. CV-ul noului președinte „Sunt un manager de 39 de ani, căsătorit, am doi copii și o vastă experiență profesională. Primul contact cu lumea fotbalului l-am avut la 12 ani, când am fost legitimat la grupele de copii și juniori ale echipei Oțelul Târgoviște. La 19 ani am devenit arbitru de fotbal, activitate pe care am practicat-o cu mult drag și pasiune timp de 11 ani, perioadă în care am ajuns pe terenurile din toate localitățile județului. Am fost arbitru Categoria 1 din anul 2002, iar în anul 2004 am devenit profesor-antrenor la CSȘ Târgoviște, unde am activat 5 ani. În anul 2008 am obținut Licența UEFA A de antrenor de fotbal, pe care o am valabilă și astăzi, iar în anul 2009 am devenit director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, unde timp de doi ani am trăit cea mai importantă experiență profesională din viața mea. Începând cu anul 2011 am fost timp de 5 ani directorul Clubului Sportiv Târgoviște, iar în intervalul 2013- 2015 am fost viceprimarul Municipiului Târgoviște, perioadă în care aproape un an de zile am fost primarul interimar al urbei. A fost o perioadă în care mi-am întărit puternic abilitățile de management. În 2013 am fost numit vicepreședinte al AFC Chindia Târgoviște, iar în perioada 2016-2018 am fost președintele CSM Târgoviște, cel mai galonat club sportiv dâmbovițean. Din iulie 2018 am început activitatea ca director general al Complexului Turistic de Natație, acolo unde îmi desfășor activitatea și astăzi”, a transmis Prisăcaru.

„Greul acum începe”

După aflarea rezultatului final, Prisăcaru a transmis că lupta cu Ionuț Iugulescu a fost una dificilă și că este conștient că abia acum începe greul. „Am așteptat numărătoarea voturilor, Ionuț a fost un contracandidat bun, un băiat serios. Greul acum începe. Mi-am asumat public un program și am venit în fața delegaților membrilor afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița cu anumite obiective. Am venit aici, în fața lor, pentru a le promite sprijin. Sper să reușesc împreună cu echipa mea și cu dumnealor să ducem la îndeplinire aceste obiective, să ne propunem și altele, să aducem fotbalul județean acolo unde îi este locul. Dacă ar fi fost o luptă în trei, cu siguranță ar fi fost mult mai echilibrat, iar rezultatul imprevizibil, pentru că am văzut un dinamism destul de mare în părerile reprezentanților echipelor și este greu de estimat ce s-ar fi întâmplat. A contat retragerea lui Cristi Catană, avea foarte mulți simpatizanți”, a spus noul președinte al AJF Dâmbovița.