17.02.2017 00:06

Primul succes din amicale

Primul succes din amicale
Galerie foto

❚ Formația antrenată de Cristian Bălașa s-a impus la limită în amicalul disputat pe terenul sintetic de la Bradu, într-un meci cu un penalty apărat și două goluri anulate

LIVIU DOBRE


FC Aninoasa a jucat miercuri un meci amical contra Unirii Bascov, liderul Ligii a IV-a din Argeș, formație pe care a întâlnit-o și în barajul de promovare în cel de-al treilea eșalon național, în urmă cu doi ani. Echipa antrenată de Cristian Bălașa s-a impus la limită, cu 1-0, în amicalul care s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu, unicul gol al întâlnirii fiind reușit de Roșciugă, în minutul 63, care a înscris de la marginea careului mare, după o acțiune personală. Aninoasa a avut numeroase ocazii de a marca, având și două goluri anulate pe parcursul disputei.

Priseceanu a apărat un penalty

În prima repriză, argeșenii au avut și ei o șansă mare de gol, în minutul 31, când au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, însă Priseceanu s-a opus excelent la execuția lui I. Ion. Acesta a fost cel de-al doilea meci de verificare susținut în această perioadă de formația antrenată de Cristian Bălașa, după cel cu Metaloglobus București, încheiat la egalitate, scor 0-0. Următorul test al Aninoasei este programat mâine, cu Dinamo II, pe stadionul „Granitul” din București.

Bascov: Datcu – Chirciu, Linte, Mândruță, Ciocârlan – Tănase, Tudor, Petre, Boboacă – I. Ion, Beuran. Au mai jucat: A. Neacșu – Dima, Zăinescu, Carcadia, Anghel, Oltean. Antrenor: Alin Chița.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman, Ene, Cernea – Călinescu, C. Dinu, Enescu, Al. Neacșu – Maican, Neguț. Au mai jucat: Bărboiu – Neaga, Pahonțu, Diță, Grigorescu, Huțușoru, Ștefan, Rusu, Roșciugă, Calofir, Dedu. Antrenor: Cristian Bălașa