27.07.2022 00:11

Primul punct al sezonului

Primul punct al sezonului
Galerie foto

* Pentru Chindia urmează o perioadă dificilă, cu adversari grei, precum Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova

 

În etapa a doua din noua ediție a SuperLigii, Chindia Târgoviște a evoluat din postura de echipă gazdă, pe stadionul „Eugen Popescu” din Ploiești, în compania nou promovatei AFC Hermannstadt. Echipa pregătită de Adi Mihalcea a arătat destul de bine, a fost periculoasă, însă a reușit să marcheze o singură dată, fapt care a făcut ca formația târgovișteană să obțină un singur punct. Pentru Chindia urmează o perioadă dificilă, cu adversari grei, precum Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova.

Început spectaculos de meci

Chindia a început foarte prost meciul, primind gol chiar la prima acțiune. Căbuz a reușit să respingă mingea trimisă greșit de Dinu, dar Oroian a fost prezent în careu și a punctat pentru 0-1 (2). Chindia a avut forța să revină rapid, Șerban a executat bine o lovitură liberă, iar Celea a egalat printr-o lovitură de cap (9). Formația târgovișteană a rămas periculoasă, însă Iliev a reținut mingea trimisă de Dani Popa din lovitură liberă (12). Până la pauză nu au mai avut loc evenimente notabile, iar cele două formații au intrat la cabine cu scorul de 1-1.

Ocazii importante pentru Chindia

Formația târgovișteană a început repriza secundă în forță, însă Iliev a reușit să respingă mingea expediată de Popa (47). Hermannstadt a oferit replica prin Alhassan, însă lovitura de cap a acestuia nu l-a pus în mare dificultate pe Căbuz (63). Chindia a revenit în atac, însă șutul lui Dulca a trecut puțin peste poartă (64), iar Neguț nu a profitat de centrarea bună a lui Popadiuc (66). Ultima ocazie a partidei a avut-o tot Chindia, Chamed a urmărit bine o minge trimisă de un fundaș către Iliev, portarul a degajat până la Atanase, care nu a reușit însă să-l învingă pe jucătorul din Bulgaria (88), iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Caseta tehnică

Stadion: „Ilie Oană”-Ploiești. Au marcat: Oroian (2) / Celea (9). Cartonașe galbene: Opruț (51). Au arbitrat: Adrian Cojocaru - Valentin Avram și George Neacșu.

Chindia: Căbuz – C. Dinu, Celea, Boldor, Dumitrașcu – Vorobjovas (46 Passaglia), Dulca – A. Șerban (73 Atanase), Chamed (46 Popadiuc), Neguț (73 Cooper) – Popa (64 Mihaiu). Antrenor: Adrian Mihalcea.

Hermannstadt: Iliev – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Sota, Biceanu (85 Răuță), Baba (77 Năstăsie) – Petrescu (77 Balaure), Paraschiv (69 Buhacianu), Oroian (69 C. Popescu). Antrenor: Marius Măldărășanu.

 

 

Ștefan Khalil