28.05.2015 00:13

Primul investitor în agricultură

Primul investitor în agricultură
Galerie foto

❚ Hotărât să facă bani din agricultură, acesta a achiziționat 500 ha de teren situate pe raza localității ❚ Din păcate, până acum, condițiile meteo nu prea l-au ajutat

VIOLETA STANCIU


Grad ridicat de comasare a terenurilor în comuna Produlești! Peste 500 ha de teren arabil situate pe raza localităþii au fost achiziþionate de un investitor care și-a propus să facă bani din agricultură. Din păcate, condiþiile meteo, total nefavorabile din cursul anului 2014, au încurcat planurile acestuia, care după un an de muncă s-a ales cu... praful și pulberea.

„Avem un investitor care are 500 ha de teren comasate pe raza comunei. Acesta este și marele avantaj. A încercat să-l lucreze în 2014. Prima dată a pus porumb, dar a plouat mult și nu i-a ieșit nimic. A întors cultura, a pus floarea-soarelui, dar pentru că a pus-o târziu nu a făcut nimic. Practic a fost un an pierdut. Acum să vedem ce va fi în 2015. Mai avem asociaþii care lucrează pământul în localitate”, ne-a precizat George Georgescu, primarul interimar al comunei Produlești.