15.04.2024 00:10

Primul eșec din play-out

Primul eșec din play-out
Galerie foto

* Pentru FC Pucioasa urmează meciul de pe teren propriu cu ARO Muscelul Câmpulung Muscel, echipa de pe locul 4, cu 22 de puncte

 

După debutul bun din play-out, două victorii din două meciuri, FC Pucioasa pornea favorită în partida cu CSO Plopeni, disputată sâmbătă, în deplasare, pe stadionul „Gheorghe Șilaev”. Echipa dâmbovițeană nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, a cedat, însă chiar și în aceste condiții rămâne pe primul loc în play-out-ul Seriei C4, cu 31 de puncte, departe de grijile retrogradării.

Gol primit în primul minut

În această partidă, Sică Bârdeș s-a bazat pe: Ghițescu - Brătucu, Marina, Călin, Alexandrescu - Petre, Enache, Dragnea - Simion, Calofir, Ioniță. Pe parcurs au mai intrat Croitoru, Diță, Serafim, Stere și Samoilă. Soarta meciului a fost stabilită încă din prima repriză, atunci când echipa gazdă a reușit să puncteze de două ori. Beniamin Lazăr a deschis scorul în primul minut al jocului, pentru ca spre finalul reprizei, în minutul 39, să reușească „dubla”, stabilind astfel scorul final, 2-0. Pentru FC Pucioasa urmează meciul de pe teren propriu cu ARO Muscelul Câmpulung Muscel, echipa de pe locul 4, cu 22 de puncte.

 

 

 

Cosmin Sava