16.01.2018 00:11

Primele mișcări

Primele mișcări
Galerie foto

COSMIN SAVA


Chindia a reluat pregătirile și a punctat deja la modificări în cadrul lotului. Au plecat Marius Bâtfoi și Cristinel Matei, iar ca noutăți au apărut Rafael Licu, Sergiu Jurj și Andrei Ludușan. Toți cei trei sunt jucători U21, acesta fiind un lucru important, mai ales că toți au trecut pe la loturile naționale de juniori.

Nicu Croitoru a anunțat că obiectivul echipei este promovarea în prima ligă, iar pentru asta e nevoie de o pregătire foarte bună în această pauză competițională. Am înțeles că mai sunt discuții și cu alți jucători, un lucru îmbucurător, pentru că mai e mult de jucat, e nevoie de lot numeros și de calitate, pentru că și celălalt echipe se vor întări. Mai mult, Chindia are de recuperat șase puncte până la locul doi, astfel, nu-și mai permite pași greșiți.

Să sperăm că acesta o să fie anul promovării, un eveniment așteptat de mulți ani de fanii Chindiei. Fotbalul dâmbovițean merită o echipă în prima ligă, iar acum acest obiectiv pare realist. Chindia a arătat bine ca joc, are stabilitate financiară, ar trebui să promoveze. Dar, mai este mult de jucat și se poate întâmpla orice, însă un lucru este sigur, echipa are nevoie și de susținerea spectatorilor în continuare.