23.11.2021 00:17

Primele filme la Cinematograful Independența, în decembrie

Primele filme la Cinematograful Independența, în decembrie
Galerie foto

*Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat protocolul de primire al Cinematografului Independența către Primăria Municipiului Târgoviște *În această săptămână, în ședința de Consiliu Local Municipal va fi finalizată procedura de activitate de la Cinematograf, după care acesta va fi transmis în subordinea Teatrului Municipal Tony Bulandra

 

Cinematograful Independența din Târgoviște va fi în sfârșit deschis publicului! După aproape 10 ani în care nu a mai rulat nici un film pe marele ecran de la Cinematograful Independența, iată că una dintre clădirile simbol ale municipiului Târgoviște își va redeschide ușile pentru a bucura din nou publicul târgoviștean, așa cum o făcea odinioară.

Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat protocolul de primire al Cinematografului Independența către Primăria Municipiului Târgoviște. În această săptămână, în ședința de Consiliu Local Municipal va fi finalizată procedura de activitate de la Cinematograf, după care acesta va fi transmis în subordinea Teatrului Municipal Tony Bulandra.

„În prima jumătate a lunii decembrie vom putea da drumul la filme”

,,Va mai fi nevoie de cinci-șase zile pentru a-l acredita din momentul în care îl vom avea în gestiune și asta înseamnă că în prima jumătate a lunii decembrie vom putea da drumul și la filme. În actualul context epidemiologic, sala nu va putea fi plină, ci doar 30% din capacitate, iar spectatorii vor trebui să prezinte la intrare certificatul verde” , a transmis primarul Daniel Cristian Stan. Sala Cinematografului Independența va fi folosită atât pentru vizionarea filmelor, cât și pentru găzduirea altor evenimente.

Ștefan Khalil