05.01.2022 09:30

Primele filme 3D la Cinematograful Independența

Primele filme 3D la Cinematograful Independența
Galerie foto

*Începând cu această săptămână, filmele vor rula de joi seară, până duminică

*De asemenea, spectatorii se vor putea bucura și de primele filme 3D de la cinematograful târgoviștean

 

Ștefan Khalil


 

Luna ianuarie din noul an 2022 vine cu filme noi la Cinematograful Independența din Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că în perioada următoare vor fi rulate pe ecranul de la Cinematograful Independența noi filme.

Nu în ultimul rând, a fost schimbat și orarul programului de film. Începând cu această săptămână, filmele vor rula de joi seară, până duminică. De asemenea, spectatorii se vor putea bucura și de primele filme 3D de la cinematograful târgoviștean. Joi, 6 ianuarie, de la ora 19:00 va putea fi vizionat filmul ,,Dune” 3D, iar vineri, 7 ianuarie, la aceeași oră va rula filmul ,,Eternii” , tot 3D.  Nu în ultimul rând, filmul ,,Spider-Man: No Way Home” va putea fi urmărit 3D, acesta fiind redat până de curând în varianta 2D.

Până acum, de la momentul deschiderii Cinematografului Independența, au trecut pragul 3300 de spectatori. Conducerea Primăriei Târgoviște speră ca în perioada următoare să fire ridicate măsurile restrictive, iar sala să fie folosită la capacitatea ei maximă, nu doar 50%, așa cum se întâmplă în prezent.

,,Vreau să menționez faptul că luna aceasta, în ianuarie, este cu adevărat spectaculoasă pe ceea ce înseamnă programul de filme pregătit la Cinematograful Târgoviștean. Aș vrea să menționez că am schimbat puțin orarul de funcționare în sensul că se va proiecta film și joi, dar aceste vor fi numai de la ora 19:00. Joi, vineri, sâmbătă, duminică, de la ora 19:00, plus sâmbătă și duminică, de la ora 11:00, filmele pentru copii.  Ca repere ale lunii ianuarie, aș menționa că vom avea primele filme 3D, la Cinematograful Independența, chiar joi va fi rulat filmul Dune, de asemenea Eternals, plus Spider-Man, cel care a rulat 2D, va fi rulat 3D.  Totodată, luna ianuarie va înregistra și două premiere la Cinematograful Independența. Este vorba despre două producții, care iată, sunt proiectate în România pentru prima dată și la Cinematograful din Târgoviște. De asemenea, vom avea în afara premierilor și a filmelor 3D, alte producții importante, spre exemplu Matrix: Renașterea sau Casa Gucci, Venom și așa mai departe. Este un program foarte-foarte atractiv, noi sperăm să reușim să convingem și mai mulți târgovișteni, și mai mulți dâmbovițeni să vină la cinematograf. Ținând cont de faptul că sunt încă aceste condiții restrictive, din păcate de intrare la cinematograf. Eu cred că ceea ce s-a întâmplat luna trecută a reprezentat un succes ținând cont că sunt asemenea condiții restrictive, cu jumătate din capacitate doar care a putut fi folosită, cu certificat verde și așa mai departe. Probabil, în condiții normale, sala de cinematograf ar fi fost plină aproape la fiecare spectacol. Speranța noastră este că vom reuși să scăpăm de problemele acestea încurând și că vom putea să valorificăm la adevăratul potențial acest cinematograf”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.