08.07.2015 00:05

Primarul Nicolae Tudorache dă asigurări că fotbalul continuă la Brezoaele

Primarul Nicolae Tudorache dă asigurări că fotbalul continuă la Brezoaele
Galerie foto

❚ Vara pare să fie destul de agitată la Brezoaele, acolo unde edilul șef Nicolae Tudorache are probleme în instanță ❚ „Nu știu dacă afectează foarte mult situația mea echipa de fotbal. Eu în seara asta mă întâlnesc cu băieții și foarte mulți nu știu despre aceste probleme. Pe mine, efectiv, mă afectează”, a transmis primarul Nicolae Tudorache ❚ „Nu este adevărat acest transfer. Nu va pleca, fiindcă nu vrea nici el”, a comentat Tudorache posibilul transfer al fotbalistului său Marius Enache la FC Aninoasa

MĂDĂLIN RĂDUCU


Comerțul Brezoaele a avut un sezon bun în Liga a IV-a, reușind să termine pe locul 5 al clasamentului, cu 54 de puncte. O bună parte din această performanță i se datorează și primarului Nicolae Tudorache, un pasionat al fotbalului, care a investit sume importante din bugetul local în echipa Comerțul.

Vara pare să fie destul de agitată la Brezoaele, acolo unde edilul șef Nicolae Tudorache are probleme în instanță. Concret, acesta a primit un răspuns nefavorabil pe 17 iunie de la Judecătoria Răcari, într-un dosar care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de delapidare, instanța obligându-l pe acesta la plata unei amenzi în valoare de 5.000 de lei. Mai mult, Tudorache este obligat să plătească în solidar cu alți doi inculpați suma de 70.779,64 de lei.

Comerțul merge mai departe

Cu toate acestea, problemele personale par să nu afecteze și echipa de fotbal, care va continua în Liga a IV-a și în sezonul viitor.

„Nu știu dacă afectează foarte mult situația mea echipa de fotbal. Eu în seara asta mă întâlnesc cu băieții și foarte mulți nu știu despre aceste probleme. Pe mine, efectiv, mă afectează, dar nu știu cât de mult se va răsfrânge asupra fotbaliștilor. Pe mine mă afectează chiar de două ori, atât ca primar, cât și ca persoană fizică”, ne-a declarat Nicolae Tudorache.

„Nu am nicio vină. Știți cum e, altul ia banii, iar eu sunt târât în acest proces total aiurea. Acum, asta e, dacă așa a considerat judecătorul. Eu oricum am făcut recurs”, a mai spus Tudorache.

Enache nu va pleca la Aninoasa

Primarul Nicolae Tudorache a mai transmis că bugetul echipei de fotbal din localitate nu va fi afectat de problemele sale din justiție.

„Nu are nicio legătură bugetul clubului cu chestia asta. Acesta este un prejudiciu din 2008, care a fost de 30.100 de lei. Dar, acum s-a ajuns la 70.000 de lei din cauza penalităților, dobânzilor. Echipa va continua fără probleme. Nu are nicio legătură una cu alta. Ce, eu dacă nu o să mai fiu mâine primar, Comerțul nu o să mai fie în Liga a IV-a? Acum, să vorbim cinstit”, a mai precizat Tudorache, care spune că Marius Enache nu va merge la Aninoasa: „Nu este adevărat acest transfer. Nu va pleca, fiindcă nu vrea nici el. Nu este el de Liga a III-a, nu e pregătit”.