06.09.2022 00:11

Primarul din Dobra, alături de elevi în prima zi de școală

Primarul din Dobra, alături de elevi în prima zi de școală
Galerie foto

Ieri a fost prima zi de școală, iar elevii din Dobra au fost întâmpinați la unitățile de învățământ de către cadrele didactice, dar și primarul localității, Daniel Nica. Acesta a vorbit mereu despre importanța educației în societate, iar multe dintre proiectele demarate de echipa administrativă condusă de actualul primar vizează dezvoltarea instituțiilor de învățământ din comuna Dobra. Acesta a ținut să le transmită și un mesaj de încurajare elevilor și preșcolarilor din Dobra, care tocmai au pășit către un nou univers al cunoașterii și al pregătirii pentru viitor.

„Prima zi de școală! O zi încărcată de emoție, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Dragi copii, vă urez din toată inima un an mai bun, cu multe realizări, să fiți sănătoși și să obțineți rezultate deosebite! Voi fi mereu alături de voi și de dascălii voștri, așa cum am fost și până acum și vă voi sprijini din toate puterile mele! Sunt mândru de voi! Mult succes în noul an școlar”, a fost mesajul primarului comunei Dobra, Daniel Nica.

Amintim că, în această vară, la Dobra, au debutat lucrările la o nouă bază sportivă tip B, la Școala Gimnazială din satul cu același nume! Tot în această vară, primarul Daniel Nica a anunțat că două unități de învățământ din localitate sunt incluse în proiectul de reabilitare energetică. Astfel, clădirile care vor putea fi reabilitate energetic sunt Școala Gimnazială din satul Dobra și Școala Gimnazială din satul Mărcești. Vom reveni cu detalii despre stadiul celor două proiecte.

 

 

Ștefan Khalil