15.04.2014 08:10

Primăria Sălcioara, deschisă elevilor

Primăria Sălcioara, deschisă elevilor
Galerie foto

❚ Școlarii, însoțiți de profesori, au vizitat instituția pentru a vedea ce presupune administrația și cum lucrează angajații

 

VIRGIL VOINESCU


 

Primăria din comuna Sălcioara și-a deschis porțile și în acest an pentru elevii de ciclul primar și gimnazial din localitate în cadrul programului de învățământ „Școala altfel”. Primarul comunei, ing.Valentin Pârvu, ne-a precizat că școlarii, însoțiți de profesori, au vizitat instituția pentru a putea vedea ce presupune administrația și cum lucrează angajații:

„În cadrul programului «Școala altfel» - «Să știi mai multe, să fii mai bun!» cei mici au avut ocazia să ia contact cu această activitate dedicată cetățeanului, să interacționeze și să se informeze direct în legătură cu munca desfășurată de personalul instituției”.

{GOOGLE_AD_BOX1}

În cadrul programului, 30 de elevi de gimnaziu au mai putut realiza și o întâlnire cu personalul de specialitate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, prilej cu care le-au fost prezentate pe larg aspecte legate de specificul acestei munci, cum se intervine în situații de urgență.

„Participarea la activitățile din cadrul programului «Școala altfel» se face sub supravegherea permanentă a personalului didactic și pe bază de programare anterioară”, ne-a precizat ing. Valentin Pârvu.