12.10.2021 00:07

Prima victorie și la baschet

Prima victorie și la baschet
Galerie foto

* Cea mai bună marcatoare a partidei a oferit-o formația târgovișteană, Gabriela Irimia, cu 20 de puncte, Ancuța Stoenescu reușind și ea 19 puncte

 

Echipa de baschet de feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are parte un început decent de sezon. În Cupa României, formația pregătită de Cătălin Tănase a obținut calificarea în sferturile de finală, după ce a revenit în meciul retur cu Rapid București, deși prima manșa a fost pierdută. În Liga Națională de Baschet Feminin, prima etapă a adus o înfrângere pentru CSM Târgoviște, 47-77 cu Sirius Târgu Mureș. La finalul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă, fetele pregătite de Cătălin Tănase au jucat în etapa a doua a campionatului național cu AC Triumf Botoșani.

Joc dominat clar de târgoviștence

CSM Târgoviște a început bine meciul și a condus încă din primul sfert, pe care l-a câștigat cu 17-14. Echipa târgovișteană a reușit să se desprindă după sfertul doi, în care s-a impus mai clar, 27-11. Singurul sfert pierdut de formația pregătită de Cătălin Tănase a fost al treilea, echipa din Botoșani reușind să se impună cu 14-10. CSM Târgoviște a forțat din nou în ultimul sfert, pe care l-a câștigat cu 17-5, stabilind astfel scorul final, 71-44 pentru echipa târgovișteană. Cea mai bună marcatoare a partidei a oferit-o formația târgovișteană, Gabriela Irimia, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, pentru Triumf Botoșani cele mai multe puncte, 11, au fost reușite de Ramona Elena Dănălache. În următoarea etapă, pe 16 octombrie, CSM Târgoviște are un meci foarte dificil, cu CSM Satu Mare, echipă care a obținut două victorii în primele două etape.

Triumf Botoșani - CSM Târgoviște 44-71(14-17, 11-27, 14-10, 5-17)

Botoșani: Afanasieva (2), Dănălache (11), Bucureșteanu (6), Ciotir (9), Niță (7), Karasevich (9). Antrenor: Alexandr Lobanov.

Târgoviște: Dobă (1), Popescu (7), Kleeman (8), Irimia (20), Pricop (4), Dumitru (6), Stoenescu (19),  Ivan (6). Antrenor: Cătălin Tănase.

Cosmin Sava