02.09.2019 00:10

Prima înfrângere pentru morenari

Prima înfrângere pentru morenari
Galerie foto

* Echipa pregătită de Gabriel Paraschiv a înregistrat prima înfrângere din sezonul 2019-2020 sâmbătă, pe terenul celor de la Sporting Roșiori. A fost un meci de luptă, cu puține ocazii importante, decis de o execuție din lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri

* Flacăra rămâne cu un singur punct după două etape, este pe locul 12 în Seria C3, iar în runda următoare joacă pe teren propriu cu Tractorul Cetate, formația de pe ultima poziție

* Sporting a trecut în avantaj după o lovitură liberă executată de Floricel, care l-a prins nepregătit pe tânărul portar Duță. Morenarii au încercat să revină pe final de repriză.

* Morenarii s-au aruncat în atac pe finalul jocului, Anton a trimis pe lângă poartă, dar a avut și un șut prins de Radu, în timp ce execuția lui Cernea, din lovitură liberă, a trecut puțin peste poarta gazdelor

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Municipal-Roșiori. Spectatori: 300. A marcat: Liviu Floricel (20). Au arbitrat: Marius Spînu - Marius Bărbulescu și Andrei Dumitrescu (toți din București). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Liviu Coloj (Filiași).

Cartonașe galbene: Bădiță (45+1), Epure (70), Radu (73) / Vîrtej (74).

Roșiori: Radu - Tănase, Floricel, Sitaru, Epure - Constantinescu, Scumpu, Urâtu - Racho Hamed (63 Manda), Roman, Bădiță. Antrenor: Gheorghe Alexandru.

Flacăra: Duță - Costache, Matei, Vîrtej, Cernea - Constantin, Anton, Calofir - Drăgan (60 A. Negrea), Lețu (60 Iliescu), Niculăescu (75 Tocan). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Un punct în două meciuri

Echipa pregătită de Gabriel Paraschiv a înregistrat prima înfrângere din sezonul 2019-2020 sâmbătă, pe terenul celor de la Sporting Roșiori. A fost un meci de luptă, cu puține ocazii importante, decis de o execuție din lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri. Flacăra rămâne cu un singur punct după două etape, este pe locul 12 în Seria C3, iar în runda următoare joacă pe teren propriu cu Tractorul Cetate, formația de pe ultimul loc.

Puțin fotbal în prima repriză

Prima repriză a fost una urâtă, cele două echipe au ajuns foarte rar în situații periculoase, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. Flacăra a avut prima ocazie, dar Anton nu a prins poarta cu un șut din marginea careului (12). Sporting a trecut în avantaj după o lovitură liberă executată de Floricel, care l-a prins nepregătit pe tânărul portar Duță (20). Morenarii au încercat să revină pe final de repriză, dar Calofir (34) și Lețu (35) au șutat peste poarta lui Radu.

Flacăra nu a reușit să egaleze

Morenarii au fost mai hotărâți în repriza a doua, pe care au început-o în atac, dar Calofir (47) și Cernea (54) nu au reușit să-l învingă pe portarul gazdelor. Nou-intratul Manda a pătruns bine, dar șutul lui a trecut peste poarta lui Duță (66), iar pentru oaspeți, Niculăescu a ratat o șansă bună, acesta a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție excelentă (71). Floricel a executat bine o lovitură liberă, însă mingea a trecut peste poartă, iar căpitanul echipei din Roșiori nu a reușit „dubla” (74). Morenarii s-au aruncat în atac pe finalul jocului, Anton a trimis pe lângă poartă (84), dar a avut și un șut prins de Radu (90+2), în timp ce execuția lui Cernea, din lovitură liberă, a trecut puțin peste poarta gazdelor (89).