16.10.2018 00:15

Prima ediție a Festivalului Național al Caprei

Prima ediție a Festivalului Național al Caprei
Galerie foto

* Evenimentul a fost organizat de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România și au participat șreprezentanți ai administrației centrale și locale

 

LIVIU DOBRE


Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat vineri, 12 octombrie, la prima ediție a Festivalului Național al Caprei, eveniment organizat de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România (CAPRIROM), în localitatea Ulmi. La eveniment au fost prezenți și Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Antonel Jîjîie, prefectul județului Dâmbovița, alți reprezentanți ai administrației centrale, dar și ai autorităților locale și ai instituțiilor de profil din județ, conducerea Direcției pentru Agricultură Județeană Dâmbovița, precum și edili dâmbovițeni.

Campanie de promovare a produselor din lapte și carne de capră

În deschiderea evenimentului, organizatorii au lansat, în mod oficial, campania de promovare a produselor obținute din lapte și carne de capră, cei prezenți la eveniment având și posibilitatea degustării acestor produse expuse de către micii producători din țară, membri ai Asociației CAPRIROM.

Sprijin din partea autorităților județene și centrale

Atât președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, cât și secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu au felicitat organizatorii pentru inițiativă și au mulțumit producătorilor pentru participare. De asemenea, au precizat că vor beneficia de sprijinul autorităților județene și centrale astfel încât să își desfășoare activitatea în bune condiții și au adus aprecieri eforturilor depuse de către comercianți în vederea menținerii standardelor de calitate în domeniul creșterii animalelor. Programul a continuat cu un scurt moment artistic.