13.11.2017 00:06

Prestație mai bună, dar fără victorie

Prestație mai bună, dar fără victorie
Galerie foto

❚ Flacăra a ratat câteva cazii importante, însă în prelungiri a scăpat de eșec, după ce Domnești a trimis de două ori în bară

COSMIN SAVA


Stadion: „Flacăra”. Spectatori: 300. Șuturi la poartă: 14-12. Șuturi pe poartă: 7-5. Cornere: 4-10. Au arbitrat: Sergiu Mavriche (Bacău) 6 - George Fridl (Comănești) 6, Alexandra Apostu (Bacău) 6. Observatori FRF: Fevronia Ion (Craiova), Ionuț Cușcă (Teleorman). Cartonașe galbene: A. Costache (39), Rosciugă (78) / Dumitrescu (38), Piciu (84).

Flacăra: Curchi - A. Costache (72 I. Costache), E. Matei, Oprea, Palamariu - M. Plăcintă, L. Plăcintă – Drăgan (72 A. Negrea), Tocan, Cernea (67 Rosciugă) - A. Neguț. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Viitorul: Vâlceanu - Buliga, Rădulescu, Dobrescu, Iordănescu - Dumitrescu, Tudor (74 Fărâmă), Piciu, Cîrjan – Novac (74 Bărbulescu), Mărgărit(79 Andronache). Antrenor: Virgil Andronache.

Repriză frumoasă

În ultimul meci pe teren propriu din acest an, Flacăra Moreni a remizat cu Viitorul Domnești, într-o partidă cu multe ocazii mari, dar fără goluri marcate. Jocul formației antrenate de Gabriel Paraschiv a arătat mai bine, însă jucătorii echipei din Moreni nu au reușit să marcheze. Totuși, Flacăra a părăsit ultimul loc al clasamentului, a urcat pe 12, cu 6 puncte, iar în ultima etapă a turului se deplasează la Sporting Roșiori, echipa de pe locul 10, cu 11 puncte. Flacăra a început în atac, dar Matei (4), Drăgan (11, 13) și Cernea(18) au irosit ocazii bune. Viitorul a oferit replica prin Cîrjan, însă șutul lui a trecut pe lângă poarta gazdelor (19). L. Plăcintă a driblat trei fundași adverși, numai că șutul său s-a oprit în portarul oaspeților (21). Cîrjan și-a încercat din nou norocul, dar mingea trimisă a fost respinsă de Curchi în bară (22). Ultima ocazie a reprizei a aparținut oaspeților, însă șutul lui Tudor a trecut mult peste poartă (45+1).

Ocazii multe și în partea a doua

Morenarii au început în atac și partea a doua a meciului, iar Drăgan a ratat două șanse mari. Lovitura de cap a fost salvată incredibil de Vălceanu (46), apoi, morenarul a trimis un șut bun, respins și de această dată de portarul oaspeților (47). M. Plăcintă a încercat poarta (53, 67), dar șuturile lui nu au prins cadrul. Curchi a respins bine o minge deviată de Palamariu, iar M. Plăcintă a intervenit foarte bine în fața lui Mărgărit (71). Flacăra a ratat alte ocazii bune, prin Rosciugă, care a trimis puțin peste (75), I. Costache, care a ratat ținta dintr-o poziție foarte bună (82) și Neguț, care a trimis în portar din interiorul careului (83). Finalul jocului a aparținut oaspeților, Bărbulescu (90+2) și Cîrjan (90+3) au lovit bara, iar Flacăra a reușit să scape cu un punct din această partidă.