13.09.2019 00:21

Președintele Iohannis, tras la răspundere de dâmbovițeni

Președintele Iohannis, tras la răspundere de dâmbovițeni
Galerie foto

Ștefan Khalil


Președintele României, Klaus Iohannis, pare să aibă un discurs dublu la adresa Guvernului României, atunci când, după ce critică aspru Executivul condus de Viorica Dăncilă, începe subit să laude cabinetul PSD pentru modul în care acesta a gestionat președinția Consiliului UE. Reporterii Jurnal de Dâmbovița au luat ieri pulsul opiniei publice pe această temă, întrebându-i pe cetățeni cum comentează faptul că președintele Iohannis critică guvernul Dăncilă dar, în același timp, îl laudă pentru eficiență și pentru modul de gestionarea președinției Consiliului UE?

*Face acest lucru pentru că într-adevăr PSD a condus bine Consiliul UE, la fel și țara. Avem una dintre cele mai mari creșteri economice din Europa în ultimii 5 ani, salariile, pensiile și alocațiile au crescut! Întrebați-i pe doctori cât aveau salariul în timpul lui Boc și Băsescu și cât au acum. Iohannis ar face bine să nu mai critice PSD-ul, că nu are de ce. Mai bine să-i mulțumească. *Normal că face asta acum în prag de alegeri. Știe că tot cu ei o să conducă țara încă 5 ani de zile de acum încolo. *Aș comenta că nu am avut un președinte capabil de nimic înainte de toate. Nu știu câtă dreptate are că îi laudă pe PSD pentru cum au condus Consiliul UE. *Iohannis a vrut încă de la început să aibă o relație bună cu actuala guvernare, dar cedezi când vezi atâtea hoții. Sper să pice guvernul ăsta după alegeri, că dacă nu, picăm noi și e mai rău. *Vrea să dea bine cu PSD că dacă Dăncilă nu intră în turul 2, are nevoie de voturile pesediștilor. *Nu mă miră că face asta! De când a venit Dăncilă la conducerea Guvernului…Iohannis s-a potolit cu acuzații și jigniri. Cel puțin a făcut-o mai puțin decât atunci când era Liviu Dragnea la conducere. Dăncilă i-a mai răspuns la comenzi, să știți! *Este tactică înaintea alegerilor. Iohannis are nevoie de toată lumea ca să-l învingă pe Barna care e din ce în ce mai periculos în sondaje. *Face și omul ceva în mandatul lui. Trebuia să facă și el ceva, că încheie acum 5 ani de președinție și se trezește că nu a realizat nimic. Măcar să aibă și el o vorbă…ca de final. *Păi, cine l-a plimbat pe el săptămânal la Sibiu și de vreo două ori pe lună prin afară, Carmen? Să zică și sărut-mâna și după să plece, să-i mai lase și pe alții să se plimbe. Ăia poate vin și cu ceva pentru țara asta.

Se pare că atitudinea președintelui Klaus Iohannis nu este întocmai apreciată de dâmbovițeni, aceștia acuzându-l că nu a realizat lucruri semnificative în mandatul ce tocmai se încheie.