17.04.2015 00:25

Președintele Iohannis invită luni la consultări partidele și formațiunile parlamentare

Președintele Iohannis invită luni la consultări partidele și formațiunile parlamentare
Galerie foto

Președintele Klaus Iohannis invită luni la Palatul Cotroceni partidele și formațiunile parlamentare la consultări referitoare la stadiul legislației electorale și procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor justiției.

Potrivit sursei citate, consultările vor începe la ora 10.00 cu Partidul Social Democrat, urmând ca șeful statului să se întâlnească cu Partidul Național Liberal (ora 11.00), Uniunea Națională pentru Progresul României (ora 12.00), Partidul Conservator (ora 15.00), Uniunea Democrată Maghiară din România (ora 16.00), Grupul parlamentar al Minorităților Naționale (ora 17.00).

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că luni, însoțit de o delegație a social-democraților, se va prezenta la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis. Copreședintele PNL Vasile Blaga, prim-vicepreședinții Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, vicepreședintele Mihai Voicu și secretarii generali Marian Petrache și Gheorghe Flutur fac parte din delegația liberalilor care va merge luni la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Si președintele UDMR, Kelemen Hunor, a confirmat ieri pentru Agerpres participarea unei delegații a formațiunii pe care o conduce la consultările cu președintele Klaus Iohannis de luni, de la Cotroceni.

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița