31.07.2014 00:06

Președintele din Otopeni și Silviu Dumitrescu nu mai vorbesc

Președintele din Otopeni și Silviu Dumitrescu nu mai vorbesc
Galerie foto

❚ Președintele venit de la Otopeni și antrenorul principal Silviu Dumitrescu nu se mai regăsesc în organigrama clubului târgoviștean ❚ Printre cei care au fost contactați pentru a-și exprima o părere despre partida dintre Urban și Chindia s-au numărat și cei doi foști oficiali ai clubului, numai că au refuzat să ofere detalii

M. R.

 


 

După ratarea obiectivului principal din sezonul trecut, când Chindia a pierdut incredibil promovarea în liga secundă în detrimentul Fortunei, ce la un moment dat părea o formalitate, au picat și primele capete. Președintele venit la Târgoviște din Otopeni și antrenorul principal Silviu Dumitrescu nu se mai regăsesc în organigrama clubului târgoviștean. Ei au fost dați afară de asociați, care încearcă acum un proiect bazat pe jucători localnici.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Au intrat în silenzio stampa

Primul meci oficial al Chindiei din sezonul 2014/15 a reprezentat un adevărat derby, cu Urban Titu, în turul II al Cupei României. Pentru acest meci special, „Jurnal de Dâmbovița” a încercat să vă pună la dispoziție cât mai multe opinii. Printre cei care au fost contactați în legătură cu această partidă s-au numărat și președintele din sezonul trecut adus de la Otopeni, precum și fostul antrenor principal Silviu Dumitrescu. Tehnicianul a declarat „că nu am nicio secundă liberă”, apoi a închis brusc telefonul. Nici fostul conducător nu a dorit să comenteze absolut nimic.