29.04.2016 00:20

Premierea cuplurilor cu 50 de ani de căsnicie

Premierea cuplurilor cu 50 de ani de căsnicie
Galerie foto

❚ Devenită tradițională la mari sărbători, premierea a vizat de această dată 12 cupluri care timp de jumătate de secol au fost împreună la bine și la rău

ANA MARIA POPESCU

 


 

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului, 12 cupluri de târgovișteni care timp de jumătate de secol au fost împreună la bine și la rău, au împărțit bucurii, realizări, dar și necazuri și și-au dăruit timp de 50 de ani dragoste și respect, au fost premiate și omagiate de Primăria Municipiului Târgoviște!

Echipa administrativă a Primăriei Târgoviște a dorit să aducă încă o dată un omagiu longevității în cuplu, așa că a oferit diplome și cadouri pentru masa de Paști cuplurilor care, cu dragoste și toleranță, au făcut față tuturor încercărilor vieții și au ales să îmbătrânească împreună, dând astfel un exemplu de urmat generaților tinere.

„Este un eveniment care a devenit o tradiție. Vrem să ne arătăm prețuirea și admirația pentru aceste cupluri. Este un moment care pe mine mă emoționează de fiecare dată, aș vrea să ajung și eu să sărbătoresc 50 de ani de căsnicie. În 50 de ani împarți multe lucruri bune și mai puțin bune, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, trecem peste toate. Doresc acestor cupluri sănătate, Sărbători Pascale fericite alături de toți cei dragi și îi asigurăm de tot respectul și admirația noastră”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

După amiază, primarul Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște, împreună cu Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, au participat la un eveniment caritabil organizat de femeile social-democrate. Astfel, înaintea sfintelor sărbători de Paști, Organizația Femeilor Social-Democrate Târgoviște a oferit cadouri și momente artistice unor copii și familii cu situații speciale din municipiu.