25.11.2014 00:14

Prefectul județului, în delegație de lucru în China

Prefectul județului, în delegație de lucru în China
Galerie foto

❚ Ioan Marinescu a făcut deplasarea oficială alături de echipa de conducere a Crucii Roșii Dâmbovița, prefectul fiind totodată și vicepreședinte al acestei filiale de când era vicepreședinte al Consiliului Județean ❚ Vizita a fost aprobată de vicepremierul Liviu Dragnea cu mai mult timp în urmă

ANA MARIA POPESCU


Prefectul județului Dâmbovița a plecat în delegație în China! Deși a trecut destul de puțin timp de la momentul învestirii în funcție (13 noiembrie), prefectul județului, Ioan Marinescu, a plecat în prima delegație de lucru în Republica Chineză.

Din delegația oficială, aprobată de vicepremierul României, Liviu Dragnea, mai face parte, pe lângă prefectul județului, și conducerea Filialei Crucea Roșie Dâmbovița. Antonel Jîjîie, subprefectul județului Dâmbovița, ne-a declarat pe acest subiect:

„Domnul prefect este plecat în delegație în China cu Crucea Roșie Dâmbovița. Este o delegație oficială pentru o perioadă de 4 zile. Este plecat cu Crucea Roșie pentru că dumnealui are și funcția de vicepreședinte la Crucea Roșie. Este o delegație oficială aprobată de vicepriministru de când domnul Marinescu era vicepreședinte la Consiliul Județean și s-a dus să dea curs invitației. Nu știu cine mai face parte din delegație”.

Vizita delegației în China a început de ieri și se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni, atunci când, cu siguranță, prefectul județului va prezenta și rezultatele deplasării în China.