17.04.2014 08:15

Prefectul județului, în corzile PDL Dâmbovița

Prefectul județului, în corzile PDL Dâmbovița
Galerie foto

❚ „Prefectul Victor Sanda a încălcat legea. O să-i fac o interpelare în Parlament, la care va trebui să răspundă”, a transmis ieri deputatul Iulian Vladu, președintele PDL Dâmbovița ❚ Nemulțumirea PDL a pornit de la cazul Butimanu unde, în Consiliul Local s-a decis schimbarea viceprimarului cu... „sprijinul” Prefecturii, după cum acuză președintele PDL

 

ANA MARIA POPESCU


 

Prefectul Victor Sanda a intrat în vizorul democrat-liberalilor dâmbovițeni! Deputatul Iulian Valdu, președintele PDL Dâmbovița, susține că va face o interpelare în Parlamentul României și îi va cere socoteală prefectului pentru ceea ce s-a întâmplat în localitatea Butimanu, acolo unde în Consiliul Local s-a decis schimbarea viceprimarului, acuză democrat-liberalii, cu „sprijinul” Prefecturii.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Iulian Vladu: „Continuă presiunile pesediste în administrația locală”

Parlamentarul democrat-liberal susține că prefectul Victor Sanda nu ar fi respectat legea în ceea ce privește evenimentul de la Butimanu, iar pentru acest lucru trebuie să dea explicații și chiar să plătească pentru greșeala comisă și încălcarea legislației:

„Continuă presiunile pesediste în administrația locală. La Butimanu, PSD vrea să dizolve Consiliul Local pentru că nu-și poate face jocul politic. Din punctul meu de vedere, domnul prefect Victor Sanda a încălcat legea. (…) La Butimanu cred că de fapt Prefectura a reușit să instaleze viceprimarul. Din punctul meu de vedere, este ilegal întrucât au trecut 10 zile de când s-a dat acea decizie și n-au pus-o în practică sau au dat decizia după 10 zile după ce au întocmit procesul de constituire. Din punctul meu de vedere prefectul Victor Sanda a încălcat legea. O să-i fac o interpelare în Parlament, la care va trebui să răspundă”, i-a transmis ieri deputatul PDL, în conferință de presă, reprezentantului guvernului în teritoriu.