20.12.2021 00:12

,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”

,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”
Galerie foto

*La Dâmbovița, PNL va avea un subprefect, funcție pe care o va ocupa cel mai probabil tot Aurelian Popa, după cum a lăsat să se înțeleagă liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran

 

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a răbufnit, la conferința de presă pe care a susținut-o la Târgoviște, în urmă cu câteva zile, la adresa conducerii PNL, care una a promis și alta a făcut! Este vorba de funcția de prefect, care s-a negociat la nivel central și pe care liberalii dâmbovițeni au pierdut-o în favoarea social democraților. La Dâmbovița, PNL va avea un subprefect, funcție pe care o va ocupa cel mai probabil tot Aurelian Popa, după cum a lăsat să se înțeleagă liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

„Noi vom avea un subprefect la Dâmbovița, iar PSD va avea un prefect și un subprefect... Cei din echipa noastră de negociere de la București au negociat foarte bine și s-au gândit colegii mei, care au tot în anumite județe, că trebuie să ia... și prefect și subprefect. Pot spune așa, finuț, și-au aranjat unii dintre colegi lucrurile și nu-i înțeleg pentru că nu știu la ce îți folosește neapărat un prefect când ai primar de reședință de județ, când ai consiliu județean, ai tot. Cu alte cuvinte părerea mea este că colegii mei, cei care au fost în echipa de negociere, în speță președinte, prim-vicepreședinți... nu au gândit-o pentru partid, au gândit-o pentru ei... O să hotărâm în conducerea partidului cine va ocupa funcția de subprefect, fiind o funcție politică, dar vă spun punctul meu de vedere... îl susțin pe Aurelian Popa.  Președintele partidului mi-a promis că o să avem prefect aici, pot să spun acest lucru fără probleme, dar nu a reușit, s-a zbătut dar nu a reușit să ne sprijine... Dacă vorbim politic, ca partid, în momentul de față s–au făcut diferențieri, unii care să se ridice, alții care să stea, dar vom merge înainte și știu că vom găsi soluții, împreună cu colegii mei, ca să rămânem în picioare”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

 

Violeta Stanciu