28.12.2021 00:11

Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate

Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
Galerie foto

*„Nu cred că o să avem alegeri anticipate iar de acest lucru sunt conștienți și cei de la PSD. Ar fi o pierdere de timp, de bani și de organizare...”

 

Violeta Stanciu


Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, nu crede că este posibil să se organizeze alegeri anticipate în viitorul apropiat în România! Acesta a declarat, la conferința de presă pe care a susținut-o recent la Târgoviște, că în cazul unor alegeri anticipate s-ar repeta situația care există deja în momentul de față, adică PNL va face majoritatea tot cu PSD, pentru că nu va exista altă soluție. Liderul PNL Dâmbovița este hotărât să susțină, împreună cu social democrații dâmbovițeni, toate proiectele importante care privesc dezvoltarea județului Dâmbovița.     

„Nu cred că o să avem alegeri anticipate și vă spun și de ce... iar de acest lucru sunt conștienți și cei de la PSD, dar și noi... Nu ai cu cine să guvernezi... Facem anticipate, dar eu pun pariu că atunci când se va face majoritatea nu avem cu cine s-o facem și tot cu PSD va trebui să facem majoritatea. Deci ar fi o pierdere de timp, de bani și de organizare... Nu iubesc PSD –ul, să nu mă înțelegeți greșit, o să fiu în continuare un adversar al PSD, dar în același timp și un partener pentru tot ce înseamnă un proiect bun pentru județul Dâmbovița. Chiar am vorbit cu Corneliu Ștefan, pentru că începuse să prezinte cvartetul de coarde, cine e vioara întâi, cine-i a doua... Suntem pateneri egali, eu în viața mea nu am stat în genunchi în fața nimănui, dar ca parteneri egali... oricând... și am și discutat această problemă... O să susținem împreună proiectele mari, fără probleme, și vom încerca să facem tot ce este bun pentru județ, dar asta nu înseamnă că o să începem să ne iubim atât de mult încât să ne cedăm primarii, oamenii de la unul la altul. O să ne respectăm”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.