12.01.2022 00:12

Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României

Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
Galerie foto

*„Este un tip serios, să știți că o să auziți de el, adică ia măsuri, nu o să se lasă influențat de nimeni’’, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran la ultima conferință de presă de la PNL Dâmbovița

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, se înțelege foarte bine cu actualul premier al României, Nicolae Ciucă, pe care îl cunoaște din tinerețe, respectiv din  școala militară, unde cei doi au fost colegi de an. Liderul liberal susține că Nicolae Ciucă este un om serios și pus pe treabă... despre care o să mai auzim! În ceea ce-l privește pe fostul premier Florin Cîțu, în prezent președinte al PNL, Virgil Guran spune că are o relație de colaborare și respect cu acesta.       

,,D-ul Florin Cîțu este președintele partidului pe care eu nu l-am susținut, dar sunt un om de partid, este președintele PNL și atâta timp cât are o atitudine corectă nu este nicio problemă să colaborăm... V-am mai spus... că a depus eforturi uriașe să avem prefect la Dâmbovița... și nu a reușit. Cu premierul Nicolae Ciucă mă înțeleg foarte bine. Nu e un secret, pentru că oricum se află și îl spun, cu Ciucă am fost coleg în școala miliară, iar pentru o perioadă, de șase luni, i-am fost îndrumător de grupă. Este un tip serios, să știți că o să auziți de el, adică ia măsuri, nu o să se lasă influențat de nimeni’’, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran la ultima conferință de presă de la PNL Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu