18.05.2023 00:17

Președintele CJD, la gala Uniunii Naționale a Consiliilor Județene

Președintele CJD, la gala Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Galerie foto

*„Multe din măsurile legislative adoptate de-a lungul acestei perioade sunt rezultatul unei munci de echipă”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat recent la gala dedicată împlinirii a 30 de ani de când s-a înființat Uniunea Națională a Consiliilor Județene! La evenimentul care a avut loc la Opera Națională Română din București au participat reprezentanți ai Guvernului, miniștri, personalități ale vieții politice și publice. Au răspuns invitației UNCJR atât premierul României, Nicolae Ciucă, dar și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, cei doi conducând și cele două mari partide politice, respectiv PNL și PSD.

„30 de ani de activitate a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene! Am avut plăcerea de a participa la gala dedicată acestui moment. Pot spune că UNCJR, alături de celelalte asociații înființate la nivelul administrațiilor publice, este organizația care reprezintă cu brio interesele comunităților din întreaga țară. Multe din măsurile legislative adoptate de-a lungul acestei perioade sunt rezultatul unei munci de echipă! La Mulți Ani, UNCJR! La Mulți Ani tuturor colegilor mei!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu