27.11.2015 00:16

Posibil Parc Industrial la periferia Găeștiului

Posibil Parc Industrial la periferia Găeștiului
Galerie foto

❚ Administrația acestui oraș face planuri economice și se pare că acestea au toate șansele să se și înfăptuiască ❚ Ideea de a se ridica un Parc Industrial a fost îmbrățișată deja și de importanți agenți economici, care sunt gata să se mute aici cu producția și cu cele câteva sute de salariați

V.S.


Parc Industrial la periferia orașului Găești! Acesta are toate șansele să prindă contur într-un viitor apropiat la marginea localității, spre Gura Foii, unde unitatea administrativ teritorială Găești deține în proprietate un teren de 10.000 mp.

Edilul interimar al orașului, Gheorghe Grigore, ne-a declarat că sunt agenți economici care și-au exprimat deja intenția de a activa în viitorul Parc Industrial de la Găești.

„Avem o firmă de croitorie de la București, care are aici la noi circa 200 de salariați. Activitatea principală a acesteia este în Capitală, dar în condițiile în care le-am pune un teren la dispoziție ar fi dispuși să mute toată activitatea la Găești. De asemenea, societatea Arctic și-a exprimat o astfel de intenție, pentru furnizorii săi. Unii dintre aceștia ar dori să aibă aici una-două hale unde să fabrice componente pentru Arctic”, ne-a declarat primarul orașului Găești.