21.08.2014 08:05

Porsche Poole continuă la Târgoviște

Porsche Poole continuă la Târgoviște
Galerie foto

❚Surse de încredere ne-au transmis că oficialii CSM-ul ar fi convins-o și pe Chrissy Givens să evolueze în continuare pentru Târgoviște, la fel și pe Ancuța Stonescu sau Andreea Huțanu ❚ Mai mult, sub comanda lui Dan Fleșeriu va ajunge aproape sigur și Khadijah Whittington, în sezonul trecut cel mai bun recuperator de la CSU Alba Iulia

 

COSTIN MIHAI

 


 

„În acest moment am semnat doar cu două jucătoare, Jasmine Watson și Porsche Poole”, ne-a comunicat Mihai Roșoiu, ofițerul de presă al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, însă conducătorii echipei de baschet pregătesc și alte transferuri. Faptul că americanca Poole și-a prelungit colaborarea cu formația campioană reprezintă o realizare, însă vor mai urma și altele.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Surse de încredere ne-au transmis că oficialii CSM-ul ar fi convins-o și pe Chrissy Givens să continue la Târgoviște, la fel și pe Ancuța Stonescu sau Andreea Huțanu. Mai mult, sub comanda lui Dan Fleșeriu va ajunge aproape sigur și Khadijah Whittington, în sezonul trecut cel mai bun recuperator de la CSU Alba Iulia. Chiar și Raluca Alecu va reveni la Târgoviște, ultima dată la CSBT Alexandria, astfel că se conturează din nou un lot interesant pentru CSM. Cel mai probabil, echipa va relua pregătirile pe 1 septembrie, pe 16 fiind programată Supercupa cu BC ICIM Arad.