05.05.2015 00:06

Popa a reușit o "dublă"

Popa a reușit o
Galerie foto

COSTINEL NEAGU


Chindia a câștigat la Ștefănești cu scorul de 4-2, după ce la pauză era condusă cu 2-1 de echipa antrenată de Marin Dună. Astfel, formația lui Nicu Croitoru a rămas în fruntea clasamentului din C3, fiind în continuare principala favorită la promovare.

Gârlea 6 – Nu a mai fost îngerul păzitor de altădată. A avut mai multe intervenții bune, dar are pe conștiință golul al doilea al gazdelor marcat de V. Mihai, mingea respinsă de portarul târgoviștean ajungând în poartă.

Pătru 6,5 – Nu a făcut o partidă foarte bună. Dacă în prima repriză a făcut doar faza defensivă, în repriză secundă a urcat în atac, impulsionând colegii din ofensiva echipei târgoviștene.

Vătavu 6 – A jucat în nota echipei, fără a avea realizări deosebite. Are partea lui de vină la primul gol marcat de V. Mihai.

Ispas 6 – Nu a făcut o partidă prea bună la Ștefănești. A fost nesigur în dese rânduri, fiind pus în dificultate de atacanții de la Afumați. Nu a urcat în atac să iși suțină coechipierii.

C.Dinu 6,5 – A jucat în nota echipei. Este un jucător util, deși nu a făcut o partidă foarte bună. Se poate pune bază pe el. Voinea 7,5 – Partidă bună făcută de mijlocașul formației roș-albastre. A fost aproape de gol în minutul 46, șutul sau întâlnind bara porții lui Manciu. A marcat ultimul gol al Chindiei (79).

Anton 7 – Fără a excela, a făcut o partidă bună la Ștefănești. Și-a făcut bine treaba la mijlocul terenului, fiind util echipei, respectându-și sarcinile de joc. Rămâne un jucător de bază al echipei.

Dobre 7,5 – A fost unul din cei mai activi jucători ai echipei lui Croitoru. A făcut risipă de efort, fiind aproape de a-și trece numele pe lista marcatorilor (10), când a ratat singur cu portarul.

Cherchez 8 – S-a înțeles bine în atac cu Dani Popa, pasându-i la primul gol marcat de Popa (15). Și-a făcut datoria de golgeter, reușind să îl învingă pe Manciu (53).

Grigore 8,5 – Chiar dacă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, a făcut o partidă excelentă. A „arat” partea stângă a atacului nostru, oferind numeroase centrări pentru coechipieri. A fost coator la două din cele patru goluri marcate de Chindia

Popa 8 – Partidă consistentă făcută de atacantul Chindiei. Se intelege din ce în ce mai bine cu Cherchez, din pasa căruia a marcat în minutul 15. A stat ca un „ghimpe” în coasta fundașilor de la Ștefănești, reușind „dubla” în minutul 49. Adi Ilie – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în locul lui Cherchez (82).

Cernea – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a schimbat pe C. Dinu (86).

B. Dinu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a înlocuit pe R. Dobre (88).

Penescu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. L-a substituit pe Popa (90).