26.01.2016 23:17

"Ponta este un vector de imagine pentru alegerile din 2016"


Galerie foto

❚ Declarația aparține președintelui CJD și al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care consideră că, pentru meritele pe care le-a avut în guvernarea trecută, fostul prim-ministru Victor Ponta poate fi „locomotiva” partidului la alegerile din acest an

ANA MARIA POPESCU


După ce a avut numeroase performanțe economice, a atras cele mai multe fonduri europene din ultimii ani, a înapoiat românilor pensii, salarii ajutoare sociale și în tot acest timp a înregistrat și numeroase victorii cu Partidul Social Democrat, Victor Ponta trebuie să revină în prim-planul politic național cât mai curând! La această concluzie a ajuns președintele Consiliului Județean Dâmbovița și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care susține că după tot binele pe care l-a făcut țării și după priceperea cu care a condus PSD, Victor Ponta merită să redevină activ în plan politic și chiar să fie „locomotiva” partidului la alegerile din acest an.

Președintele Adrian Țuțuianu este de părere că Victor Ponta reprezintă un important vector de imagine al PSD pentru campania electorală din 2016 și crede că acesta are puterea s revină, pentru că mai are încă multe de spus în politică.

 

„Opinia publică a început să vadă ceva mai obiectiv perioada Ponta”

„Sigur că va reveni Victor Ponta, trebuie să revină... Victor Ponta în primul rând a fost un prim ministru foarte bun. Acum avem ocazia să comparăm bugetele din anul 2015 cu bugetele din anul 2016 și putem să tragem o primă concluzie. Dacă facem o analiză obiectivă, vedem câți bani europeni au luat Guvernele PNL-PDL din 2007 până în luna mai 2012 și câți bani a luat Guvernul Victor Ponta din luna mai și până în noiembrie 2015. În al treilea rând, rezultatele economice sunt cele mai bune din Europa. Cred că toate astea îl recomandă pe Victor Ponta și lumea, opinia publică, chiar a început să vadă ceva mai obiectiv perioada și să spună că până la urmă Victor Ponta a mișcat lucrurile. Noi am dat înapoi, salarii, pensii, am dat ajutoare sociale, noi am asigurat dezvoltare cu acest Guvern condus de Victor Ponta. Politic, Victor Ponta a fost un președinte care a ținut partidul de regulă la victorie, cam încurcat la prezidențiale, dar în rest PSD a avut competiții câștigate de fiecare dată sub conducerea lui. În al treilea rând, Victor Ponta este un vector de imagine extraordinar de important pentru campania din 2016 și cred eu că are resurse majore să revină în primul plan al politicii naționale”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.