20.05.2022 00:18

Pompierii, prietenii copiilor!

Pompierii, prietenii copiilor!
Galerie foto

Ieri, 19 mai a.c., curtea Detașamentului de pompieri din Târgoviște a răsunat de glasul copiilor veniți să vadă mașinile de pompieri. Pompierii târgovișteni s-au bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie „Fluturașii zglobii” de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște. După ce au ascultat explicațiile pompierilor, copiii s-au îngrămădit în nacela autospecialei de salvare de la înălțime.

La final, aceștia s-au despărțit cu greu de noi dar au spus că vor reveni să ne viziteze. În același timp, un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița „Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște, respectând astfel promisiunea făcută cu o lună în urmă, când o altă grupă de copii s-a bucurat de sfaturile pompierilor.

Copiii, curioși din fire, au adresat multe întrebări pompierilor, au insistat să probeze o parte din echipamentele acestora și au văzut și locul unde stau salvatorii în autospeciala de intervenție. Sub supravegherea unui coleg „micii pompieri” au folosit furtunul pentru stingerea focului. Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

Compartiment Informare și Relații Publice