01.08.2014 00:14

Pompierii dâmbovițeni, în ajutorul sinistraților

Pompierii dâmbovițeni, în ajutorul sinistraților
Galerie foto

După ultimele precipitații abundente, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Dâmbovița au intervenit în satul Voia din comuna Crângurile. Aici Detașamentele de Pompieri Găești și Târgoviște au intervenit cu două autospeciale și 6 subofițeri pentru îndiguire și evacuarea apei din cinci gospodării.

{GOOGLE_AD_BOX1}

În comuna Morteni, sat Morteni, Detașamentul de Pompieri Găești a intervenit cu o autospecială, o motopompă și 5 subofițeri, pentru îndiguire și evacuarea apei din alte cinci gospodării.

În comuna Petrești, sat Puntea de Greci - Garda de Intervenție Vișina a intervenit cu două autospeciale, o motopompă și 8 subofițeri pentru îndiguire și evacuarea apei din opt gospodării.

În comuna Corbii Mari, Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială, un ofițer și 7 subofițeri, pentru salvarea a trei cabaline care au rămas izolate pe o insulă în mijlocul râului Neajlov. La fața locului se fac evaluări, urmând ca echipajele ISU să intervină pentru evacuarea apei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca, timp de trei zile, să se execute transport de apă potabilă locuitorilor afectați de inundații din satul Puntea de Greci - comuna Petrești. Transportul și distribuția se asigură cu o autocisternă și cadre de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița.


Compartiment informare și relații publice ISU Dâmbovița