13.01.2022 00:18

Polei periculos, tratat la Târgoviște

Polei periculos, tratat la Târgoviște
Galerie foto

*A fost acordată o atenție deosebită atât arterelor de circulație, cât și trotuarelor, dar mai ales podurilor, pantelor, rampelor, și în special zonelor unităților de învățământ

 

Acțiuni preventive pentru combaterea poleiului în municipiul Târgoviște pentru desfășurarea normală a traficului rutier! Operatorii de la salubrizare au intervenit cu tratament preventiv pentru combaterea poleiului, în noaptea de miercuri spre joi. Meteorologii au anunțat în zilele următoare precipitații pe timp de zi și temperaturi scăzute pe timp de noapte, care vor duce la formarea poleiului.

Primele acțiuni de combatere a poleiului în municipiul Târgoviște au avut loc noaptea trecută, începând cu ora 2:00, iar acestea vor continua și diminețile următoare. Intervențiile au loc pe toate străzile orașului, dar și pe trotuare.

De asemenea, a fost acordată o atenție deosebită atât arterelor de circulație, cât și trotuarelor, dar mai ales podurilor, pantelor, rampelor, și în special zonelor unităților de învățământ. Chiar dacă până la primele ore ale dimineții se va acționa pentru combaterea poleiului, autoritățile locale îi îndeamnă pe șoferi ca în zilele următoare să fie cât mai prudenți în trafic.

 

 

Ștefan Khalil