22.05.2015 11:55

Podiumuri pentru pugiliștii de la CS Târgoviște

Podiumuri pentru pugiliștii de la CS Târgoviște
Galerie foto

❚ Sportivii antrenați de Gheorghe Stan au avut prestații bune la turneul de box organizat la Câmpia Turzii ❚ „Ne-am îndeplinit obiectivul la această competiție. A fost un turneu foarte puternic, foarte tare, unde au participat peste 80 de sportivi de la cluburi mari din țară. Suntem mulțumiți de rezultate”, ne-a mărturisit antrenorul secției de box de la Clubul Sportiv Târgoviște

L. DOBRE


Pugiliștii de la Clubul Sportiv Târgoviște, antrenați de Gheorghe Stan, au participat la finalul săptămânii trecute la Memorialul „Vasile Tătaru”, un turneu de box organizat la Câmpia Turzii, care a avut ca scop selecția de verificare a sportivilor în vederea competițiilor oficiale care vor urma. Pugiliștii au disputat câte două meciuri tip turneu eliminatoriu, la fel ca la competițiile naționale.

La acest turneu, sportivii de la CS Târgoviște au ocupat mai multe podiumuri. Astfel, Teodor Ganga (categ. 36 kg), Iustin Ganga (categ. 76 kg), Denis Constantina (categ. 56 kg) și Albert Olteanu (categ. 60 kg) au obținut locul 1 la categoriile la care au boxat, iar Elvin Catrina (categ. 70 kg) și Alexandru Pârvu (categ. 75 kg) au terminat pe locul 2. Antrenorii de la CS Târgoviște spun că obiectivul a fost îndeplinit de sportivii secției de box, care au avut o comportare bună, ce oferă speranțe la câștigarea unui număr mare de medalii la competițiile oficiale care vor urma.

Gigi Stan, mulțumit de rezultate

La turneul de box desfășurat la Câmpia Turzia au participat pugiliști de la cluburi din Turda, Cluj- Napoca, București, Zărnești, Bra- șov, Onești, Târgu Mureș, Craiova, Cugir, Horezu, Gheorgheni, Râmnicu Vâlcea, Câmpia Turzii și Târgoviște.

„Ne-am îndeplinit obiectivul la această competiție. A fost un turneu foarte puternic, foarte tare, unde au participat peste 80 de sportivi de la cluburi mari din țară. Suntem mulțumiți de rezultate și îi mulțumim domnului Ciprian Prisăcaru că ne susține participările la asfel de turnee”, ne-a mărturisit Gheorghe Stan, antrenorul secției de box de la Clubul Sportiv Târgoviște.